24/7 bereikbaar en altijd aanwezig in the cloud… klopt. Maar bij Smeedijzer Internet ook aandacht voor het hier en nu. Onze deuren van ons pand in Groningen staan altijd open en ja, we kennen de kracht van goede koffie.

Binnenkomen

Wij zijn er om jou te helpen met je online wensen. Dat betekent niet dat je achterover kan leunen. Bij Smeedijzer vormen we samen met de klant een team. Jouw inzet, creativiteit en enthousiasme is daarom essentieel voor het eindproduct. Als team de schouders eronder en samen een unieke website realiseren, dat is Smeedijzer.

Smeedijzer

Grote Kromme Elleboog 15
9712 BJ Groningen

050 72 00 260
info@smeedijzer.net

KvK 61401471
BTW NL851726082B01

Snel contact

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Parkeren

Wie zich brandt moet op de blaren zitten. Onze zwakte voor de binnenstad van Groningen heeft één groot nadeel: weinig tot geen parkeerplaatsen. Natuurlijk is het mogelijk om voor de deur te parkeren, maar er zijn niet veel plaatsen. Ook geldt er dan een maximale parkeertijd van 1 uur en dat is natuurlijk zonde, vooral als je onze menukaart kent. Een goede oplossing is de parkeergarage aan de Ossenmarkt (Spilsluizen 25). De garage is goed bereikbaar en wat nog mooier is, het is misschien wel de mooiste parkeergarage van Nederland. Het gaat te ver om de parkeergarage tot een hoogtepunt van de dag te bestempelen, maar een bijzonder gebouw is toch mooi meegenomen.

Adres parkeergarage:
Spilsluizen 25 (Ossenmarkt)

Op de kaart: Smeedijzer - IJzersterk Online