fbpx

Adverteren

Uw website ziet er strak uit en werkt naar behoren. Een tegenvallend aantal bezoekers zorgt ervoor dat het succes uitblijft. Herkenbaar? Wij bieden de oplossing voor de korte en lange termijn.

Volgens het Google Economics Impact Report levert een investering van 1 euro in Google Ads een omzet van 2 euro op. Dit is echter een gemiddelde. Smeedijzer Internet wil samen met jou dit gemiddelde nog hoger maken.

Klantbeoordeling

4,7
Recensies bekijken

Onze Google Ads pakketten

Google Ads pakketSmallMediumLarge
Zoekwoorden analyse
Google Ads inrichten
Google Analytics inrichten-
Conversiegericht website advies-
Resultaten rapportageMaandelijksWekelijksAltijd
Beheervergoeding€110 per maand€175 per maand€275 per maand
Advertentietegoed€200 per maand€350 per maand€750 per maand
Minimale looptijd3 maanden3 maanden3 maanden

Bij een looptijd van 6 maanden of meer ontvangt u 10% korting op de beheervergoeding

Conversie x bereik = impact

Conversiegericht website advies

Succes op het internet werkt met een simpele formule. Is de website conversie gericht? En is het bereik groot?  Conversie x bereik = impact. Op welke manier wilt u uw impact verhogen?

Met een succesvolle Google AdWords campagne is een stabiel bereik gegarandeerd. Smeedijzer Internet kijkt graag verder. Wat doen deze bezoekers uiteindelijk op de website?

Met onze online marketing oplossingen kijken we naar de mogelijkheden om de conversie op uw website te verhogen.

Onze tofste webdesign projecten

Onze voorwaarde: succes nastreven met onze klanten

Resultaten rapportage

Voortgang in een fijn formaat

Wij vinden het belangrijk dat u inzicht heeft in de kosten en resultaten van uw campagnes. Om deze reden rapporteren we bij elk SEA pakket periodiek over de behaalde resultaten. Uiteraard blijft het niet alleen bij het opsturen van een rapport of wat cijfers. Wij willen optimaal succes voor onze klanten en dat betekent dat we doorlopend op zoek zijn naar verdere verbetering. De analyses zijn voor ons dan ook een leidraad t.b.v. mogelijke aanpassingen. Wat kan anders? Waar haakt een bezoeker af? Zijn er betere mogelijkheden? Samen met klant werken we op die manier naar het optimale resultaat.

Inrichten AdWords campagne

Bent u meteen opzoek naar meer conversie? Dan is adverteren binnen Google de kortste klap. Smeedijzer Internet biedt een drietal pakketen voor een overzichtelijke oplossing binnen Search Engine Advertising (SEA).

Kies een pakket en wij stellen uw AdWords campagne in, met de zoekwoorden uit de zoekwoorden analyse.

 

Afspraak maken