Wekelijkse inspiratie om te groeien

Waarom elke online seconde telt

Wat kan je allemaal met interne links?

Hoe zorg je ervoor dat Google de belangrijkste pagina’s de voorkeur geeft boven minder belangrijke? Op welke manier kan je direct invloed hebben voor welk zoekwoord je pagina scoort? Het kan allemaal met internal linking.

Verder lezen

Wat is de ultieme manier om je te onderscheiden met SEO?

Als je oppervlakkig kijkt naar SEO kom je vaak niet verder dan de basis. Zoekwoorden op de juiste plek invullen en een stukje linkbuilding. Maar met alleen de basis zul je je niet onderscheiden.

Verder lezen

De matschmakers van Groningen

Twee websites die nog glimmen van nieuwheid. Matsch Pro en Student, het verlengstuk van de professionals van nu, zijn door Smeedijzer Internet ontworpen en gerealiseerd. Met een nieuwe website komen nieuwe uitdagingen.

In dit interview komt Matsch aan het woord. Wat voor een organisatie is dit, en wat is hun online strategie? Simpelweg; hoe nu verder?

Verder lezen

1, 10, 100

3 getallen waar ik veel aan heb gedacht de afgelopen dagen. Op eerste blik zijn ze nietszeggend, maar onderstrepen een groot geheel. Met deze 3 getallen kan jouw bedrijf boven zichzelf uitstijgen.

Ze hebben te maken met een lezing die ik bijwoonde op Trendship 2018. Jonas Kjellberg had deze 3 getallen verwerkt in een prachtige lezing en op geraffineerde wijze kwamen deze terug in zijn “changing the game”.

Verder lezen

Waarom elke online seconde telt

Is jouw website de moeite waard om voor te wachten? Blijkbaar niet, want maar liefst 40% van de gebruikers haakt af bij een laadtijd van 3 seconden of langer. Bijna de helft!

Het is natuurlijk schrikbarend hoe weinig geduld men online heeft, maar zoals altijd zijn ook hier weer kansen te vinden. Met kleine investeringen kan je ervoor zorgen dat je website sneller wordt.

Verder lezen