fbpx

Inspiratie om online te groeien

Hoe houd je een website in de lucht?

Correlatie tussen Google & UX

Websites levert serieuze business op. Wordt het dan niet eens tijd dat we de website zelf serieus gaan nemen? In dit artikel combineren wij onze ervaring met bewezen onderzoeken van de NNgroup.com.

Verder lezen

How to: winstgevende blogs

Online ondernemers voelen steeds meer de neiging om een blog te starten. Als online marketeer adviseer ik ondernemers ook altijd om blogs te schrijven. Waar komt deze neiging vandaag en waar baseer ik dit advies op?

Verder lezen

Hoe houd je een website in de lucht?

Onderhoud aan een website, lijkt op vliegen. Iedereen kan, na een korte uitleg, een vliegtuig besturen. De autopiloot vliegt het luchtschip 95% van de reis. Pas als het mis gaat, dan komt de expertise van een piloot van pas.

Verder lezen

Het nut van een reviewpagina

Als online ondernemer ben je altijd opzoek naar vormen van sociale bewijskracht. Waarom moet de gebruiker juist voor deze vakman kiezen. Wist je dat 92% van alle website bezoekers online recensies en testimonials lezen? Lees verder om dit in je voordeel toe te passen.

Verder lezen

Vakmannen op het web

In de Groningse straat Heymanslaan staat een grote witte bus met glaswerk op de zijkant. De 33 jarige Marcel Tangerg pakt plintjes uit de bus en loopt terug naar zijn zaagmachine die in de sneeuw op de stoep geparkeerd staat. Hij is mede eigenaar van het bedrijf Glasgilde. Samen met Peter en nog een collega zijn ze bezig met een glas klus bij een huis.

Verder lezen

Out with the old, in with the new

Een verandering van werkwijze is nooit gemakkelijk, maar in vele gevallen wel noodzakelijk. De switch van Adobe Photoshop naar Adobe XD is daarbij geen uitzondering.

In onderstaand artikel leggen wij uit hoe wij dit als internetbureau hebben opgepakt, wat onze ervaringen hierbij waren en wat ons advies is tijdens een overstap als deze.

Verder lezen

Wat kan je allemaal met interne links?

Hoe zorg je ervoor dat Google de belangrijkste pagina’s de voorkeur geeft boven minder belangrijke? Op welke manier kan je direct invloed hebben voor welk zoekwoord je pagina scoort? Het kan allemaal met internal linking.

Verder lezen

Wat is de ultieme manier om je te onderscheiden met SEO?

Als je oppervlakkig kijkt naar SEO kom je vaak niet verder dan de basis. Zoekwoorden op de juiste plek invullen en een stukje linkbuilding. Maar met alleen de basis zul je je niet onderscheiden.

Verder lezen

De matschmakers van Groningen

Twee websites die nog glimmen van nieuwheid. Matsch Pro en Student, het verlengstuk van de professionals van nu, zijn door Smeedijzer Internet ontworpen en gerealiseerd. Met een nieuwe website komen nieuwe uitdagingen.

In dit interview komt Matsch aan het woord. Wat voor een organisatie is dit, en wat is hun online strategie? Simpelweg; hoe nu verder?

Verder lezen

1, 10, 100

3 getallen waar ik veel aan heb gedacht de afgelopen dagen. Op eerste blik zijn ze nietszeggend, maar onderstrepen een groot geheel. Met deze 3 getallen kan jouw bedrijf boven zichzelf uitstijgen.

Ze hebben te maken met een lezing die ik bijwoonde op Trendship 2018. Jonas Kjellberg had deze 3 getallen verwerkt in een prachtige lezing en op geraffineerde wijze kwamen deze terug in zijn “changing the game”.

Verder lezen