Met deze 3 getallen kan jouw bedrijf boven zichzelf uitstijgen.

Hoewel hij het veel beter en uitgebreider verwoordde en verwerkte, komt het platgezegd op het volgende neer: Bel bij 100 mensen aan, 10 doen open en 1 iemand koopt iets. Als je dit doortrekt, kan je de getallen dus ook veranderen in 10, 100, 1000. Hetzelfde met de combinatie 100, 1000, 10000 enzovoort.

Deze werkelijkheid komt ook terug in de online praktijk. Met behulp van SEO en SEA trek je mensen naar je site en vervolgens probeer je met zoveel mogelijk bezoekers in contact te komen. Je kan dan ook veel invloed uitoefenen op je online succes. Zorg dat je beter gevonden wordt met behulp van SEO/SEA en dat je site gebruiksvriendelijk is.

Dit klinkt vreselijk plat, maar toch is het hard werken. Immers je moet non-stop bezig zijn met jouw online aanwezigheid en zorgen voor pakkende content. De partijen die goed presteren op dit vlak zijn ook de partijen die luisteren naar de klant en inspringen op de behoefte van de afnemers. En juist deze bedrijven zijn in staat om mee te groeien met het succes.

100, 10, 1.. Waar sta jij?

« Klaar met lezen? Ga terug naar het overzicht

Met deze 3 getallen kan jouw bedrijf boven zichzelf uitstijgen.