Matsch Pro heeft maandelijks al bijna 500 bezoekers

Twee gloednieuwe websites.
Onlangs heeft Matsch een nieuwe website laten ontwikkelen bij Smeedijzer Internet. Een grote stap naar een nieuwe online strategie. Met als doel een betere wisselwerking tussen alle online kanalen. Social media, SEO en de website in harmonie.

Benieuwd hoe de websites tot stand zijn gekomen? In ons portfolio weerleggen we alle design en technische keuzes. Heel erg interessant.

Portfolio bekijken

Aanstaande testcase
Mondjesmaat zet Matsch zich in via de traditionele communicatiekanalen om de website aan de man te brengen. Met goede resultaten; Matsch Pro heeft maandelijks al bijna 500 bezoekers. De volgende stap is SEO en SEA.

Op dit moment heeft Smeedijzer Internet een testcase gaande met Matsch Student. De kracht van social media. Bottomline is een Instagram advertentie, afgestemd op de student dat uiteindelijke voor leads moet gaan zorgen.

De inzet is minimaal, de verwachte resultaten maximaal. Benieuwd naar de resultaten? Houd onze inspiratie pagina in de gaten, eind november is het evaluatiemoment.

Michel en Annemarie Schreuder van Matsch.

 

Unique selling point van Matsch.
Maar wie is Matsch nou precies? Matsch wil de verbindende factor zijn. Matsch is overall dienstverlener voor werk, carrière en loopbaan.

Waarmee onderscheiden ze zichzelf? Naar eigen zeggen door een sparringspartner te zijn. Matsch houdt zich bezig met de ontwikkeling van een persoon, en werk te vinden die hier echt bij past.

In het geval van Matsch student, werkenden die in de ontwikkelfase van hun carrière zitten, betekent dit elkaar aanvullen. Met behulp van het Matsch netwerk, proberen ze de juiste kandidaten aan elkaar te koppelen. Studenten met social media kennis te koppelen aan experts in de techniek, en zo elkaar sterker maken.

Zoals op de website staat: “Matsch duikt als eerste in de modder”, is het speerpunt van dit bedrijf om diep te gaan voor de betrokken personen. Hoe helpt hun online aanwezigheid hierbij?

« Klaar met lezen? Ga terug naar het overzicht

Matsch Pro heeft maandelijks al bijna 500 bezoekers