Online succes is een keuze

Bij Smeedijzer geloven we 100% in deze stelling. Wilt u zich onderscheiden van uw concurrenten? Dat begint bij de basis. Door een ijzersterke online strategie vast te stellen.

Hiermee kunt u een organisatie in staat stellen om boven zichzelf uit te stijgen. Je zwaktes om te zetten in kansen, en je kracht optimaal te benutten. Onze beproefde methode heeft al veel mensen bereikt. Ook klaar om online marktaandeel te winnen?

Lees verder om de details van dit proces te achterhalen.

Klantbeoordelingen:
4.7 / 5

Interesse of heb je een vraag? Maak snel een afspraak
Contact opnemen

Beginnen bij de basis

Om te komen tot een optimaal resultaat is het belangrijk om samen de juiste online strategie te bepalen. Om dit te kunnen doen, is het nodig om uw onderscheidende vermogen en de beoogde doelgroep te bepalen. Dit klinkt gemakkelijk, maar veelal leveren deze trajecten verrassende resultaten.

Als alles is vastgesteld kan er worden begonnen met een plan om uw doelstellingen te realiseren. Op welke manier kan de doelgroep bereikt worden en welke boodschap moet dan worden uitgedragen? Door dit helder in kaart te brengen kan er toegewerkt worden naar een online strategie die werkt. Smeedijzer kan helpen bij de invulling van veel essentieel onderdelen zoals SEO, SEA en social media. Online succes is een keuze!

Altijd op maat

Conversiegericht

Hecht team

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak snel een afspraak

Vertaalslag naar content creatie

Een baas op social media worden

De poort van creativiteit zwaait open. Nu er een concrete strategie op tafel ligt is het vuile werk gedaan. Door de content types vast te stellen is het slechts een kwestie van invulwerk. Met behulp van onze content calendar weten we precies wanneer welk onderwerp online gaat.

Dit klinkt allemaal abstract maar geeft alle ruimte tot creativiteit. Creativiteit die we nodig zijn om origineel te blijven. Smeedijzer Internet wil maandelijkse brainstorm sessies een gewoonte maken. Zo blijf je geïnspireerd en houd je elkaar scherp.

Deze structuur en creativiteit gecombineerd geeft een constante toevoer aan hoogwaardige content, die de doelgroep aanspreekt. Het enige wat nog ontbreekt is een aanzet tot actie. Zo stuur je je doelgroep in de gewenste richting

Smeedijzer staat het hele jaar door garant voor topkwaliteit en service

Onze voorwaarde: succes nastreven met onze klanten

Zoekmachine optimalisatie als basis

Google overheersen

Per dag worden er meer dan 3,5 miljard zoekopdrachten uitgevoerd op Google. 70% daarvan klikt op de eerste 10 zoekresultaten. Het is dus essentieel dat uw organisatie hier ook staat. Relevantie is de sleutel tot succes in Google.

Continu een website aanpassen. Glasgilde is hier een goed voorbeeld van. Hand in hand met content creatie je website interactief houden. En daarnaast ook nog eens technisch up-to-date houden. Dat klinkt als een tijdrovend proces en dat is het ook.

Met SEO van Smeedijzer Internet zorgen wij ervoor dat uw website daadwerkelijke geoptimaliseerd blijft, en zal scoren op de zoekwoorden die relevant voor u zijn. Semrush helpt ons hierbij.

Interesse of heb je vragen?
Bel 050 - 72 00 260

Of stuur een bericht

De oplossing ligt vaak dichtbij

Hoewel wij geloven in de online tools waarmee we werken, denken we dat de basis voor succes vaak dichtbij ligt, namelijk bij uw eigen passie. Wat maakt uw bedrijf nu echt uniek en waarom bent u trots op uw product, dienst of organisatie? Als u op die vragen antwoord kunt geven, bent u op weg naar succes.

De reden hiervoor is dat hierin namelijk vaak het onderscheidende vermogen voor de afnemer zit en die kennis is goud waard. Wij helpen u bij het maken van de vertaalslag naar de online wereld. Oftewel welk middel zetten we op welk moment in om de boodschap over te dragen.

 

Onze tofste webdesign projecten