Online marketing

Bij Smeedijzer geloven we 100% in de kracht van online. Dit betekent niet dat succes gegarandeerd is. Om te slagen in de online wereld is het belangrijk om continu te werken aan je aanwezigheid. Om dit zo effectief mogelijk te doen is het belangrijk om te werken vanuit een duidelijke strategie. Oftewel wat is de rode draad van en door uw communicatie? Wij denken graag mee bij het uitstippelen van de juiste strategie.

Klantbeoordeling

4,7
Recensies bekijken

Vertaalslag naar content creatie

Een baas op social media worden

De poort van creativiteit zwaait open. Nu er een concrete strategie op tafel ligt is het vuile werk gedaan. Door de content types vast te stellen is het slechts een kwestie van invulwerk. Met behulp van onze content calendar weten we precies wanneer welk onderwerp online gaat.

Dit klinkt allemaal abstract maar geeft alle ruimte tot creativiteit. Creativiteit die we nodig zijn om origineel te blijven. Smeedijzer Internet wil maandelijkse brainstorm sessies een gewoonte maken. Zo blijf je geïnspireerd en houd je elkaar scherp.

Deze structuur en creativiteit gecombineerd geeft een constante toevoer aan hoogwaardige content, die de doelgroep aanspreekt. Het enige wat nog ontbreekt is een aanzet tot actie. Zo stuur je je doelgroep in de gewenste richting

Onze tofste webdesign projecten

Onze voorwaarde: succes nastreven met onze klanten

Zoekmachine optimalisatie als basis

Google overheersen

Per dag worden er meer dan 3,5 miljard zoekopdrachten uitgevoerd op Google. 70% daarvan klikt op de eerste 10 zoekresultaten. Het is dus essentieel dat uw organisatie hier ook staat. Relevantie is de sleutel tot succes in Google.

Continu een website aanpassen. Glasgilde is hier een goed voorbeeld van. Hand in hand met content creatie je website interactief houden. En daarnaast ook nog eens technisch up-to-date houden. Dat klinkt als een tijdrovend proces en dat is het ook.

Met SEO van Smeedijzer Internet zorgen wij ervoor dat uw website daadwerkelijke geoptimaliseerd blijft, en zal scoren op de zoekwoorden die relevant voor u zijn. Semrush helpt ons hierbij.

De oplossing ligt vaak dichtbij

Hoewel wij geloven in de online tools waarmee we werken, denken we dat de basis voor succes vaak dichtbij ligt, namelijk bij uw eigen passie. Wat maakt uw bedrijf nu echt uniek en waarom bent u trots op uw product, dienst of organisatie? Als u op die vragen antwoord kunt geven, bent u op weg naar succes.

De reden hiervoor is dat hierin namelijk vaak het onderscheidende vermogen voor de afnemer zit en die kennis is goud waard. Wij helpen u bij het maken van de vertaalslag naar de online wereld. Oftewel welk middel zetten we op welk moment in om de boodschap over te dragen.

 

Afspraak maken