fbpx

Online marketing

Bij Smeedijzer geloven we 100% in de kracht van online. Dit betekent niet dat succes gegarandeerd is. Om te slagen in de online wereld is het belangrijk om continu te werken aan je aanwezigheid. Om dit zo effectief mogelijk te doen is het belangrijk om te werken vanuit een duidelijke strategie. Oftewel wat is de rode draad van en door uw communicatie? Wij denken graag mee bij het uitstippelen van de juiste strategie.

Klantbeoordeling

4,7
Recensies bekijken

Van strategie naar content

Goed gezien worden op social media

Nu de concrete strategie op tafel ligt, is het vuile werk gedaan. Er kan gestart worden met de creatieve invulling, de puzzel stukjes vallen op hun plek. Uiteraard blijft het ook in dit stadium van belang om gestructureerd te werken. Dit doen we door het hanteren van een content calendar. Hierop staat precies aangegeven welk onderwerp op welk moment live gaat.

Zo’n kalender komt soms wat zakelijk en abstract over, maar niets is minder waar. Juist doordat de rode lijn al staat, krijgt de creativiteit de ruimte. Daarnaast geloven we bij Smeedijzer Internet in de kracht van doorlopende creativiteit. Oftewel nieuwe ideeën zijn altijd welkom en wenselijk. Zo blijf je geïnspireerd en houd je elkaar scherp.

Onze tofste webdesign projecten

Onze voorwaarde: succes nastreven met onze klanten

Zoekmachine optimalisatie als basis

Google is de basis

Per dag worden er meer dan 3,5 miljard zoekopdrachten uitgevoerd op Google. 70% – 90% daarvan klikt op de eerste 10 zoekresultaten. Het is dus essentieel dat uw organisatie hier ook staat. De basis hiervoor is relevantie en autoriteit, is je site nuttig en vinden andere dat ook? Daarnaast is het uiteraard belangrijk om je site technisch up-to-date houden.

Bij Smeedijzer Internet zijn we dan ook nog-stop bezig voor onze klanten om goed te blijven presteren op Google. Dat doen we op basis van eigen inzichten, maar uiteraard ook n.a.v. data uit bijvoorbeeld Google Analytics.

De oplossing ligt vaak dichtbij

Hoewel wij geloven in de online tools waarmee we werken, denken we dat de basis voor succes vaak dichtbij ligt, namelijk bij uw eigen passie. Wat maakt uw bedrijf nu echt uniek en waarom bent u trots op uw product, dienst of organisatie? Als u op die vragen antwoord kunt geven, bent u op weg naar succes.

De reden hiervoor is dat hierin namelijk vaak het onderscheidende vermogen voor de afnemer zit en die kennis is goud waard. Wij helpen u bij het maken van de vertaalslag naar de online wereld. Oftewel welk middel zetten we op welk moment in om de boodschap over te dragen.

 

Afspraak maken