fbpx

Over ons

Smeedijzer Internet maakt al 8 jaar lang websites & online marketing campagnes voor unieke opdrachtgevers. Wij onderscheiden ons door mee te denken, met als uitgangspunt om online succes te behalen.

Wij helpen uw bedrijf om te groeien. Dat maakt ons een meegaande en betrouwbare partner.

Klantbeoordeling

4,7
Recensies bekijken

Even voorstellen

Eddie Favre

Online strateeg

Eddie is als eigenaar van Smeedijzer internet vaak het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten. Hij haalt energie uit het creatieve proces en denkt graag mee met de klant. Waar liggen de kansen voor hun organisatie en hoe kan je die maximaal benutten?

Huub Lunter

Front-end developer

Huub is een echte creatieveling en daarom altijd op de hoogte van de laatste innovaties op het gebied van design en techniek. Hij verzorgt met een frisse blik mooie en passende webdesigns voor onze klanten.

Boldizsár Nagy

Front-end developer

Boldi is de benjamin van het kantoor, maar qua werk is ie een echte senior. Code is zijn 2e taal en hij weet feilloos hoe die ieder gewenst ontwerp kan omzetten in een werkende website. Zijn scherpe geest zorgt ervoor dat ie vroegtijdig problemen signaleert en met oplossingen aankomt.

Marte Kuiken

Front-end developer

Als zij-instromer valt Marte op door haar creatieve invalshoek en verrassende kijk op zaken. Daarnaast wordt ze gekenmerkt door een scherpe geest in combinatie met een goede dosis humor. Haar opgedane kennis en ervaring op programmeer-gebied weet ze feilloos in te zetten om ieder ontwerp om te zetten tot een naadloos werkend eindproduct. En waar nodig denkt ze actief mee met de gekozen opzet, alles voor een optimaal resultaat.

Frank Verhulst

Fotograaf

Frank is als jaren verbonden aan Smeedijzer als fotograaf en designer. Zijn kunstzinnige inslag zorgt voor verrassende concepten en door zijn grote kennis van fotografie en alle software pakketten, weet hij keer op keer te verbazen.

Ben jij de volgende?

Loop even binnen of bel/mail ons! En misschien werk jij straks wel samen met ons aan toffe klussen voor één van onze mooie klanten.

Interesse of heb je vragen?
Bel 050 - 72 00 260

Of stuur een bericht