Over ons

Smeedijzer Internet maakt al 8 jaar lang websites & online marketing campagnes voor unieke opdrachtgevers. Wij onderscheiden ons door mee te denken, met als uitgangspunt om online succes te behalen.

Wij helpen uw bedrijf om te groeien. Dat maakt ons een meegaande en betrouwbare partner.

Klantbeoordeling

4,7
Recensies bekijken

Even voorstellen

Eddie Favre

Online strateeg

Eddie is als eigenaar van Smeedijzer internet vaak het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten. Hij haalt energie uit het creatieve proces en denkt graag mee met de klant. Waar liggen de kansen voor hun organisatie en hoe kan je die maximaal benutten?

Sander Marskamp

UX/UI designer & programmeur

Sander is een echte creatieveling en daarom altijd op de hoogte van de laatste innovaties op het gebied van design en techniek. Mede dankzij zijn ondernemende initiatieven loopt Smeedijzer voorop als het gaat om webdesign.

Dennis Lezwijn

Online marketeer

Dennis is in staat om Google je beste vriend te laten worden. Door zijn grote interesse weet hij snel kennis op te doen van het vakgebied waarin zijn klanten actief zijn. Deze kennis combineert hij met zijn eigen vakkennis om vervolgens een optimale SEO strategie uit te zetten.

Frank Verhulst

Fotograaf

Frank is als jaren verbonden aan Smeedijzer als fotograaf en designer. Zijn kunstzinnige inslag zorgt voor verrassende concepten en door zijn grote kennis van fotografie en alle software pakketten, weet hij keer op keer te verbazen.

Interesse of heb je vragen?
Bel 050 - 72 00 260

Of stuur een bericht
× Hoe kunnen wij u helpen?