Even voorstellen

Frank Verhulst

Fotograaf en vormgever

Frank is als jaren verbonden aan Smeedijzer als fotograaf en designer. Zijn kunstzinnige inslag zorgt voor verrassende concepten en door zijn grote kennis van fotografie en alle software pakketten, weet hij keer op keer te verbazen.

Eddie Favre

Online Strateeg

Eddie is als eigenaar van Smeedijzer internet vaak het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten. Hij haalt energie uit het creatieve proces en denkt graag mee met de klant. Waar liggen de kansen voor hun organisatie en hoe kan je die maximaal benutten?

Gemiddelde klantbeoordeling: 4.5

Recensies bekijken

Sander Marskamp

Programmeur en webdesigner

Sander is een echte creatieveling en daarom altijd op de hoogte van de laatste innovaties op het gebied van design en techniek. Mede dankzij zijn ondernemende initiatieven loopt Smeedijzer voorop als het gaat om webdesign.

Als lead-designer denkt hij graag mee met klanten over de optimale uitstraling van het bedrijf. Hij combineert daarbij look & feel naadloos met UX (user experience), zodat iedere website van zijn hand optimaal presteert.

 

 

Dennis Lezwijn

Online Marketing

Dennis is in staat om Google je beste vriend te laten worden. Door zijn grote interesse weet hij snel kennis op te doen van het vakgebied waarin zijn klanten actief zijn. Deze kennis combineert hij met zijn eigen vakkennis om vervolgens een optimale SEO strategie uit te zetten.

Hij gaat hierbij niet over 1 nacht ijs en verwacht van de klant ook inzet. Wat is het onderscheid van het bedrijf, wat maakt je uniek en waarom zitten klanten op je te wachten? Oftewel wat is de kern van jouw verhaal. Zodra hij dat helder heeft, kan hij verder bouwen. Kortom content marketing pur sang.

Interesse of heb je vragen?
Bel 050 - 72 00 260

Of stuur een bericht