fbpx

MBD Noord, specialist in vloerisolatie

20 februari 2019

Ruim een jaar geleden heeft Smeedijzer mijn ideeën over een nieuwe website vormgegeven. Het proces voorafgaand was meedenkend, vernieuwend en snel concreet. Ook een tussentijdse aanpassing van mijn zijde werd snel en professioneel verwerkt. Inmiddels ervaar ik de samenwerking die ik inmiddels heb uitgebreid nog steeds als bijzonder prettig. Voor mij is kiezen voor Smeedijzer naast kiezen voor professionaliteit ook kiezen een sparring partner die oprechte betrokken!

Shipping Company Groningen

21 januari 2019

Smeedijzer heeft ons van a-z enthousiast en professioneel begeleid en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Mijn Accountant

17 januari 2019

Na vele constructieve gesprekken is onze nieuwe website gelanceerd, een hele nieuwe uitstraling en nieuwe aanpak. Wij zijn erg blij met de hulp en aanpak van Eddie, hij denkt goed mee en heeft goede ideeën. Aan de site wordt continue gewerkt en ook hierbij blijft Eddie constructief en pro actief. Wij zijn erg blij met Smeedijzer en raden ze zeker aan!

Mirvi vorm & inhoud

16 januari 2019

Smeedijzer en MIRVI werken al een aantal jaren samen. Onlangs nog hebben ze de technische basis gelegd voor mijn nieuwe website. En we ontwikkelen samen ook regelmatig websites voor onze klanten. Als vormgever en tekstschrijver is het dan fijn om te weten dat de technische kant gewoon goed geregeld is, maar dat er ook verder gekeken wordt dan alleen die techniek. Smeedijzer denkt graag en creatief mee over ontwerp en strategie. Dat werkt fijn samen.

Yvette Meinema

15 januari 2019

Samenwerken met Smeedijzer betekent altijd meer dan samen een goede website bouwen. Die goede website, die krijg je sowieso. Maar bij Smeedijzer denken ze echt met je mee als ondernemer, dus op meer vlakken dan alleen de website. Daardoor wordt het een inspirerende samenwerking en kwam ik op allerlei nieuwe ideeën voor zowel Buro Horizon als Boost je project.

Matsch Pro & Student

11 januari 2019

Smeedijzer heeft onze ideeen omgezet naar vier klantgerichte websites met veel oog voor design. Smeedijzer heeft ons geadviseerd over de invulling van de websites en de vertaling van de huisstijl naar het design. Tijdens het proces konden we tussentijds meekijken met het resultaat. Ook na oplevering van de websites denkt Smeedijzer nog graag mee over praktische oplossingen in het gebruik of in de vindbaarheid van de website (SEO/SEA).

SL marine

3 november 2018

Gewoon goeie no-nonsens aanpak door professionals die weten waar ze het over hebben.

Smeedijzer heeft het oplossen van de vraagstukken die samenhangen met ‘het internet’ tot een ware ambacht verheven…

Heipaal Communicatie

17 oktober 2018

Op basis van een paar ongedwongen gesprekken heeft Smeedijzer voor mij een geschikte template gezocht waarmee ik mijn hele verhaal kan vertellen. Met een paar tussentijdse grafische en inhoudelijke stappen ben ik in een zetel, zelfs tijdens mijn vakantie, naar een nieuwe website geloodst.

Marije van Apeldoorn

1 oktober 2018

Smeedijzer heeft tijdens de intake goed de tijd genomen om mijn bedrijf en wensen omtrent de website en marketing in kaart te brengen. Een prettige samenwerking heeft uiteindelijk geleid tot een mooie site waar ik mij goed bij voel en waarmee ik klanten aantrek die echt bij mij passen.