BOP Onderzoek uit Groningen is al jaren een vaste partner van Smeedijzer. Hun site was na meerdere jaren intensief gebruik nodig toe aan een nieuwe look. Samen met hun vormgever hebben we gekozen voor een ruime opzet van de website, waarbij de achtergrondfoto’s een belangrijke rol spelen. Naast het goede gevoel moet de site ook vrij snel duidelijk maken waarvoor je BOP kan inhuren en welke projecten ze onder andere hebben gedaan. Een prettige samenwerking en we zijn blij met het verrassende resultaat.

Opleverdatum:

November 2017

Smeedijzer heeft samen met ons gezorgd voor een ontwerp dat perfect past bij onze uitstraling.

Designkeuzes

Ruim & responsive

Het meest bijzondere aan deze site is de ruime opzet in combinatie met de blokstructuur. De foto’s zorgen voor de sfeer en de blokken zorgen voor het overzicht. Uiteraard is de site volledig responsive, waardoor de blokstructuur ook bij Mobile goed naar voren komt. Hun portfolio kenmerkt zich door eenvoud. Wel ruimte voor een mooie plaat of foto, maar weinig ruimte voor tekstuele toelichting. Volledig volgens wens van BOP Onderzoek. Opvallend detail: zoek het poppetje.

SEA en strategie

Social media is de sleutel

BOP heeft al jarenlang een zeer trouw netwerk bij met nam onderwijsinstellingen. Het bedrijf staat goed bekend en wordt goed gevonden. Op dit moment loopt er geen SEA campagne, maar is het bedrijf/de eigenaren wel actief op social media.

Kan jouw oude website ook wel een update gebruiken?
Bel ons op 050 - 72 00 260

Of stuur een bericht