Een nieuw jasje voor een bestaand glaszettersbedrijf uit Groningen. Van a-z is deze site gemaakt om de bezoeker zoveel mogelijk te informeren en te overtuigen om contact op te nemen. De site presteert inmiddels bijzonder goed, waardoor de klantenkring van Glasgilde snel groeit.

Smeedijzer Internet is verantwoordelijk voor het webdesign en de technische realisatie. Op basis van een template hebben wij in korte tijd een frisse en moderne website gebouwd.

In goed overleg met de klant blijven we de website verder optimaliseren. Een prachtige uitdaging, aangezien de Glasgilde website een start-up is. Na de livegang in april heeft de website nu 300 actieve gebruikers per maand.

Website:

www.glasgilde.nl

Opleverdatum:

April 2018

Dankzij Smeedijzer heeft Glasgilde een positieve online uitstraling

Designkeuzes

Content en conversie voeren de leidraad

In een bouwsector die op zijn kop staat, hoef je je best niet te doen om klanten te krijgen. Wel om klanten te behouden. Doe je goed werk, dan maak je snel naam. Dat is precies wat de website van Glasgilde moet uitstralen, solide vakmannen die hun werk goed doen.

Voor Smeedijzer was het essentieel dat de website content kreeg waar de gebruiker wat aan heeft. De duurzaamheid pagina is daar een goed voorbeeld van. Nuttige en relevante informatie, die aansluit op de dienstverlening van de organisatie erachter. HR glas is nou eenmaal een duurzaam product.

Het doel van de website is leads genereren. Dit betekent dat Glasgilde simpelweg gebeld of gemaild wil worden. Door de eerder genoemde content te combineren met kraakheldere CTA stuur je de gebruiker de juiste richting op.

SEA en strategie

Optimalisatie tot in de puntjes

In april 2018 ging de website van Glasgilde live als een start-up. Dit betekent een garantie voor 0 bezoekers. Smeedijzer heeft samen met Glasgilde een plan opgezet om de website op de kaart te zetten.

De basis van dit plan berust op zoekmachine optimalisatie (technisch en off-page), social media marketing en SEA. Door samen content te ontwikkelen voor zowel de social media kanalen, lokale krant of bijvoorbeeld het ontwerpen van een steigerdoek wordt er aan de naamsbekendheid van Glasgilde gewerkt. Ook wordt de website SEO technisch in topstaat gehouden.

Samen met een maandelijkse inzet in SEA blijft de website van Glasgilde stijgen in de Google rankings. Met als resultaat meer dan 300 maandelijkse bezoekers.

Wilt u uw start-up ook een online succes maken?
Bel ons op 050 - 72 00 260

Of stuur een bericht
× Hoe kunnen wij u helpen?