Met een frisse nieuwe huisstijl wil Matsch zich nestelen in een speciale sector in de werving & selectie markt. Persoonlijk, specifiek en vooral uitdagende banen beloven ze. Dit vertaalt zich in twee meertalige maatwerk websites, wat gelijk staat aan vier volwaardige websites.

Voor Smeedijzer betekent dit volwaardige vrijheid in het ontwerp en de technische realisatie. Het uiteindelijke ontwerp is daarom modern met een harde ondertoon. Zo voldoet het aan de laatste webdesign trends maar komt het toch overeen met het verhaal van Matsch. Wat Duits is voor modder.

Matsch Pro richt zich op de professionele markt. Mensen die een nieuwe impuls aan hun carrière willen geven. Matsch Student richt zich vooral op studenten. Die werk zoeken dat aansluit op de gekozen studierichting.

Website:

www.matschpro.nl

Opleverdatum:

Juli 2018

Websites die onze essentie uitstralen. Wij zijn trots op onze online uithangborden.

Designkeuzes

Vertaling maken van de essentie

Groningse klei en modder is de basis van het Matsch verhaal. Dit legt de link met het uitgangspunt dat ze voorop in de strijd gaan, voor hun kandidaten. Grote blokken met scherpe randen, harde overgangen en duidelijk aanwezige elementen vertalen de strijdmentaliteit in webdesign.

Beide websites spreken verschillende doelgroepen aan. Dit komt terug in de kleurkeuze. Matsch Student is in weze een frisse variant van Matsch Pro, wat aantrekkelijker is voor jonge mensen.

De vacature zoekfunctie is het element wat de gebruiker ziet. Dit komt omdat dit het hoofddoel is van de website. Een primaire plaatsing in het ontwerp is daarom essentieel.

Meer weten over onze ontwerpen?
Meer webdesign

Technische keuzes

Maatwerk en schaalbaarheid

Waarom een maatwerk website? Vanwege de complexe functies die de websites heeft, is de keuze voor een maatwerk website snel gemaakt. Standaard WordPress plugins voldoen niet bij de geavanceerde vacature tool van Matsch.

Uiteindelijk staan alle websites garant voor zo’n 80 pagina’s. Om dit schaalbaar te houden zijn er slimme taxonomieën ontwikkeld binnen de WordPress omgeving. Dit geeft veel vrijheid in het ontwikkelen van een website.

De keuze voor maatwerk heeft ervoor gezorgd dat een complexe website makkelijk onderhoudbaar is geworden.

Meer over Matsch lezen?
Interview lezen

Ook interesse in een meertalige maatwerk website?
Bel ons op 050 - 72 00 260

Of stuur een bericht
× Hoe kunnen wij u helpen?