Een maatwerk website voor een klant die veel vereist van een online platform. Zowel technisch, qua snelheid, gebruiksgemak en esthetisch is dit een website van het hoogste niveau geworden.

Website:

www.noorderlijkbelastingkantoor.nl

Opleverdatum:

Januari 2018

Op het gebied van gebruiksvriendelijkheid scoort onze website hoog

Designkeuzes

Informatie hand in hand met design

Het Noordelijke Belastingkantoor heeft bijzonder veel bezoekers en veelal hebben die vragen over een aanslag of regelgeving. Een heldere structuur is daarom essentieel om de bezoeker zo goed mogelijk van dienst te zijn. Tegelijk is het wel prettig dat de site een bepaalde “emotie” heeft. In samenwerking met bureau Open zijn we er goed in geslaagd om beide werelden te combineren. De site wordt opgesierd door foto’s van de drie Noordelijke Provincies en de kleurstelling is fris en herkenbaar.

Structuur is alles

hoe platter hoe beter

Bij dit project is bijzonder veel aandacht besteed aan de structuur van de site. Waar kan de bezoeker de informatie vinden en waarom is dat een goede keuze. Uiteindelijk is er voor gekozen om de menustructuur aan de linkerkant van de pagina te positioneren. De rechterkant wordt gebruikt voor de weergave van de informatie, waarbij er continu op gelet is dat de structuur zo plat mogelijk blijft. In een later stadium zijn de nieuwsberichten verplaatst naar de homepage, omdat op die manier makkelijker aangehaakt kan worden bij de meest recente ontwikkelingen.

In de markt voor een website dat veel bezoekers kan verwerken?
Bel ons op 050 - 72 00 260

Of stuur een bericht
× Hoe kunnen wij u helpen?