De onafhankelijk fusie- en overnamespecialist Phidelphi kenmerkt zich door haar nauwgezette en accurate manier van werken. Om hun professionele dienstverlening goed onder de aandacht te brengen, hebben ze Smeedijzer gevraag om hun nieuwe website te realiseren.

Gezien de sector waar ze werkzaam zijn is het belangrijk dat hun uitgebreide ervaring goed naar voren komt. Oftewel hun gerealiseerde transacties moeten duidelijk zichtbaar zijn. Gezien het indrukwekkende aantal transacties konden we hierbij prima gebruik maken van extra filters. Dit biedt de bezoekers de mogelijkheid om zeer selectief te zoeken en informatie in te winnen.

website:

https://www.phidelphi.com

Smeedijzer heeft onze wensen op een creatieve wijze vertaald in een website die aansluit op ons profiel

Designkeuzes

ingetogen professioneel

Het ontwerp is ogenschijnlijk vrij eenvoudig, maar schijn bedriegt. Het is namelijk gelukt om een rustige uitstraling te combineren met veel inhoud. Dit begint al op de homepage waar direct context wordt gecreëerd door het aantal gerealiseerde transacties te noemen. De bezoeker wordt een duidelijke structuur geboden door de dienstverlening te splitsen in 4 verschillende doelgroepen. En bij iedere doelgroep wordt op een beknopte wijze de mogelijkheid geboden om extra informatie in te winnen. Een belangrijk onderdeel van iedere website is de fotografie. Onze vaste fotograaf heeft prachtige foto’s van het pand weten te maken, welke verdeeld over de site naar voren komen.

 

Meertaligheid

De wereld aan de voeten

PhiDelphi is actief in de hele wereld, deels zelfstandig, deels via het netwerk van hun netwerkpartner DC Advisory. Een meertalige site was dan ook een vereiste. Naast de technische implementatie van deze mogelijkheid hebben we ook het traject met het vertaalbureau begeleid. Het resultaat is een statige site met een perfect werkende Engelstalige functie.

Wilt u ook online succes? Bel ons op 050 - 7200 260

Of stuur een bericht