Shipping Company Groningen is een vooruitstrevende reder uit Groningen. Wij zijn gevraagd om een site te realiseren die qua look & feel direct het unieke van het bedrijf weergeeft. Om eerlijk te zijn was dat niet zo moeilijk, want het aanwezige beeldmateriaal bood alle kansen. Grote, bijzondere schepen die op verschillende plekken in de wereld zijn gefotografeerd. De uitdaging lag daarom vooral in de structuur van de site. Oftewel hoe zorg je dat alle stakeholders/bezoekers de juiste informatie zo goed mogelijk vindt.

Opleverdatum:

Juli 2018

Smeedijzer heeft ons van a-z enthousiast en professioneel begeleid en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Designkeuzes

Neem de gebruiker mee op zee

We hebben specifiek gekozen voor een opvallend kleurgebruik, waarbij we uiteraard rekening hebben gehouden met de bestaande huisstijl. De banner springt direct in het oog doordat we een videobanner hebben ingezet. De site kenmerkt zich door de platte structuur, waardoor alle informatie snel te vinden is. Een verrassing ligt in de bannerfoto op de overige pagina’s.. de zee kan natuurlijk niet stil liggen.

SEA en strategie

Informeren als websitedoel

Waarbij het voor veel klanten belangrijk is om klanten te vinden, lagen de wensen bij deze klant toch wat anders. Hun belangrijkste doel was het informeren van stakeholders, waaronder familie van de bemanning van schepen, banken, leveranciers en mogelijke investeerders. Dit heeft natuurlijk impact op de sitestructuur en de designkeuzes gehad. Er loopt geen SEA campagne, maar het bedrijf probeert wel steeds actueel te blijven door het plaatsen van nieuwsberichten.

Wilt u uw bedrijf ook vertalen in een informatieve website?
Bel ons op 050 - 72 00 260

Of stuur een bericht