Conversie x bereik = impact

Uw website ziet er strak uit en werkt naar behoren. Een tegenvallend aantal bezoekers zorgt ervoor dat het succes uitblijft. Herkenbaar? Wij bieden de oplossing voor de korte en lange termijn.

Zoekmachine marketing is de meest efficiënte methode van marketing. Je bereikt de mensen die bewust op zoek zijn naar uw producten of diensten met in potentie zeer hoge conversie.

Succes op het internet werkt met een simpele formule. Is de website conversie gericht? En is het bereik groot?  Conversie x bereik = impact. Op welke manier wilt u uw impact verhogen?

Offerte aanvragen »

Onze tofste SEA projecten

SEO

Per dag worden er meer dan 3,5 miljard zoekopdrachten uitgevoerd op Google. 70% daarvan klikt op de eerste 10 zoekresultaten. Het is essentieel dat uw organisatie hier ook staat. Relevantie is de sleutel tot succes in Google.

Continu een website aanpassen. Steeds meer nieuwe en nuttige inhoud toevoegen. Via sociale media of blogs dit verspreiden en zo als website groeien op het internet. En daarnaast ook nog eens de website technisch up-to-date houden. Dat klinkt als een tijdrovend proces en dat is het ook.

Smeedijzer Internet biedt u 3 pakketten aan voor SEO. De ideale oplossing om uw het vergroten van uw vindbaarheid uit te besteden aan experts.

Afspraak maken »

SEA

Bent u meteen opzoek naar meer conversie? Dan is adverteren binnen Google de kortste klap. Smeedijzer biedt een drietal pakketen voor een overzichtelijke oplossing binnen Search Engine Advertising (SEA).

Kies een pakket en wij stellen uw AdWords campagne op, sturen het dagelijks bij en laten u de voortgang inzien. Ook geven we advies over hoe de website beter kan presteren. Hiervoor zetten wij Google Analytics in.

 

Afspraak maken »

Interesse of heb je vragen?
Bel 050 - 72 00 260

Of stuur een bericht