De basis voor succes

Wil jij je onderscheiden van je concurrenten? Met behulp van strategie leg je de basis om al je rivalen achter je te laten. Smeedijzer Internet analyseert de situatie van uw organisatie en duidt de mogelijkheden aan.

Wij zorgen ervoor dat alle trends in uw markt in uw voordeel zullen werken. Met een markt en concurrentie analyse beschikt over nuttige kennis. Hiermee bepalen we samen een positionering van uw organisatie binnen de markt.

Positionering, of branding, geeft je marketing inhoud. Het oproepen van positieve gevoelens bij uw doelgroep. Benieuwd wat er met uw organisatie mogelijk is?

Offerte aanvragen »

Onze tofste Strategie projecten

Glasgilde

Een frisse site met duidelijke categorisering van hun hoofdactiviteiten. Zowel op gebied van conversie als vindbaarheid scoort de site uitstekend. Verder lezen »

Mijn Accountant

Verder lezen »

Social Media Strategy

Een hele krachtige methode om met uw doelgroep te verbinden. Kan ingezet worden om naamsbekendheid te vergroten maar ook om leads te genereren.

Aan de hand van uw positionering wordt duidelijk hoe social media uitingen eruit komen te zien.

Afspraak maken »

Huisstijl

Uiteraard is uw huisstijl een belangrijk onderdeel van uw exposure. Soms is er een bestaande huisstijl, maar het komt ook voor dat deze volledig opnieuw ontworpen moet worden. Wij geloven in de kracht van een sterke huisstijl die structureel is doorgevoerd.

Afspraak maken »

Interesse of heb je vragen?
Bel 050 - 72 00 260

Of stuur een bericht