Een website moet goed zitten

Wilt u een nieuwe website of een bestaande herontwerpen? Wij ontwerpen conversiegerichte websites afgestemd op de ambities van uw organisatie. Smeedijzer Internet is al sinds 2011 uw betrouwbare partner voor zowel maatwerk als template webdesign.

Al jaren ontwikkelen wij websites voor zowel kleine als grote ondernemingen in en rondom Groningen. Ons motto luidt: Online succes is een keuze.

Klantbeoordelingen:
4.7 / 5

Interesse of heb je een vraag? Maak snel een afspraak
Contact opnemen

Maatwerk & Template

Binnen ons werk maken we onderscheid in een template site en een maatwerk site. Beide oplossingen werken goed en afhankelijk van de wensen en het budget van de klant maken we hierin de keuze. Dit zorgt ervoor dat er altijd een oplossing voor u beschikbaar is bij Smeedijzer.

Wij ontwikkelen al onze websites op basis van het WordPress CMS. Dit is momenteel het meest gebruikte beheersysteem op het internet en biedt eindeloos veel mogelijkheden.

Altijd op maat

Conversiegericht

Hecht team

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak snel een afspraak

Onze service

Omdat het belangrijk is dat een website wordt onderhouden, zorgen wij ervoor dat deze achter de schermen altijd up-to-date blijft. U hoeft zich daardoor nooit druk te maken over technische moeilijkheden rondom het beheer van een website.

Tegelijk is het WordPress CMS zeer gebruiksvriendelijk, waardoor u veel aanpassingen zelf kunt doen (bijvoorbeeld foto’s en teksten vervangen). Deze werkzaamheden zijn vaak leuk om te doen, omdat je met een simpele handeling de website kan voorzien van de gewenste aanpassingen. Mocht u bij deze activiteiten tegen problemen aanlopen, dan helpen we graag, dat valt binnen onze standaardservice.

Smeedijzer staat het hele jaar door garant voor topkwaliteit en service

Onze voorwaarde: succes nastreven met onze klanten

Conversiegericht webdesign

Bij Smeedijzer hebben we oplossingen voor iedere wens en maken we sites voor ZZP-ers, maar ook voor grote (overheids)organisaties en scholen. Dit onderscheid zorgt voor veel afwisseling en dat draagt bij aan de creativiteit. Onze voorwaarde: succes nastreven met onze klanten.

Daarom zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends in webdesign. Gedurfde & creatieve oplossingen waarvan wij overtuigd zijn dat het de uiteindelijke gebruiker zal helpen. Inspelen op nieuwe technologische ontwikkelingen, zoals schermformaten of kleurgebruik.

Onze in-huis marketeer denkt mee tijdens het ontwerp proces. Dit doen wij om de basis te leggen voor een goede online vindbaarheid. Niet alleen in Google, maar ook op nieuwe opkomende netwerken.
Inspiratie opdoen

Interesse of heb je vragen?
Bel 050 - 72 00 260

Of stuur een bericht

Online succes als standaard

Wat het doel van een website ook is, samen halen we het. Dat is een mindset, die wij willen realiseren. Hoe doen wij dit? Door enorm veel diensten als standaard aan te bieden:

  • Website analyseren (Google Analytics)
  • WordPress & plugins up-to-date houden
  • SSL verbinding activeren
  • Formulieren dubbel checken
  • Meedenken over online strategie
  • Beste webhost uitzoeken

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ons portfolio voor voorbeelden uit de praktijk.
Portfolio bekijken

Onze tofste webdesign projecten

Glasgilde

Verder lezen »

Mijn Accountant

Verder lezen »

Noordelijk Belastingkantoor

Verder lezen »