Op maat gesmeden

Wij ontwerpen conversiegerichte websites afgestemd op de ambities van uw organisatie. Voor Smeedijzer Internet is het daarbij zeer belangrijk dat de site goed presteert. Oftewel behaalt de site de doelen die samen met de klant zijn vastgesteld.

Al jaren ontwikkelen wij websites voor zowel kleine als grote ondernemingen in en rondom Groningen. Met veel succes. Wat voor website past bij uw onderneming?

Offerte aanvragen »

Onze tofste Webdesign projecten

Glasgilde

Een frisse site met duidelijke categorisering van hun hoofdactiviteiten. Zowel op gebied van conversie als vindbaarheid scoort de site uitstekend. Verder lezen »

Mijn Accountant

Verder lezen »

Noordelijk Belastingkantoor

Verder lezen »

Conversiegericht webdesign

Tot in de details ontworpen om aan uw online doelstelling te voldoen. Een website gemaakt om hoge conversieratio’s te behalen. Wij zijn namelijk van mening dat grafische vormgeving u doet onderscheiden op het internet.

Wij werken in drie ontwerp fases. Allereerst de wireframes. Dit is een ruwe schets van de website, waar u alvast doorheen kunt klikken. Na elke fase zal de website steeds meer tot leven komen, en krijgt u de kans om verbeterpunten toe te voegen.

Zo krijgt veel inspraak in het ontwerp van uw nieuwe website. Het perfecte online visitekaartje dat ontworpen is door ervaren webdesigners maar wel volledig naar uw eigen wens is. Uw passie vertaald naar de nieuwste webdesign trends.

Afspraak maken »

Technische ontwikkeling

Oplossingen voor grote en kleine organisaties. Wij maken simpel onderscheid in betaalbare maatwerk websites of in kant en klare templates. Dit zorgt ervoor dat er altijd een oplossing voor u beschikbaar is bij Smeedijzer.

Wij ontwikkelen al onze websites op basis van het WordPress CMS. Dit is momenteel het meest gebruikte beheersysteem op het internet. Een gigantische aantal opties staan klaar om geïnstalleerd te worden en uw website interactief te maken.

 

 

 

Afspraak maken »

Beheer & onderhoud

Website beheren leuk maken

Omdat een website veel onderhoud vereist zorgen wij ervoor dat het achter de schermen altijd up-to-date blijft. Na oplevering van uw website stellen we in samenspraak een service contract op. Zo ontnemen wij u van alle moeilijkheden rondom het beheer van een website.

Smeedijzer staat dan het hele jaar door garant voor topkwaliteit service. Ook wanneer er kleine wijzigingen doorgevoerd dienen te worden.

Online marketing

Hoe nu verder?

Gefeliciteerd. Uw website staat live en de bezoekers staan klaar om uw website te bezoeken. Nu moet u nog gevonden worden. Een vraagstuk dat bij veel van onze klanten voor komt.

Smeedijzer heeft ervaring met het optimaliseren van nieuwe websites voor een online marketing doel. Zo kunnen wij vanaf de fundering van de website uw website klaarstomen om Google te veroveren.

Daarnaast bieden wij strategie bepaling aan om ook na de oplevering de site te blijven optimaliseren. Zo zorgen wij ervoor dat uw website nooit achterblijft, en altijd conversiegericht zal blijven.

Interesse of heb je vragen?
Bel 050 - 72 00 260

Of stuur een bericht